Antena 3 CNN Actualitate Cultură Actorul Nicu Constantin, în stare critică la Spitalului Militar de Urgenţă din Capitală

Actorul Nicu Constantin, în stare critică la Spitalului Militar de Urgenţă din Capitală

Actorul Nicu Constantin, în stare critică la Spitalului Militar de Urgenţă din Capitală
Sursa foto: Nicu Constantin
18 Mai 2009   •   17:40

Actorul Nicu Constantin este internat în stare gravă la Clinica de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Militar de Urgenţă din Capitală, din cauza unei boli pulmonare severe ascoiate cu alte afecţiuni, informează Mediafax, citându-l pe generalul doctor Ioan Sârbu, comandantul unităţii sanitare.

"Medicii fac toate eforturile pentru ameliorarea stării de sănătate a actorului. Starea lui este critică, fiind internat la Terapie Intensivă", a declarat comandantul Ioan Sârbu.

De la internarea sa din data de 11 mai, actorul se află sub strictă supraveghere medicală, la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă, neexistând niciun semn de ameliorare.

În vârstă de 69 de ani, Nicu Constantin a jucat în 28 de filme, printre care "Împuşcături pe portativ" (1966), "Vin cicliştii" (1968), "Alo, aterizează străbunica" (1981) şi "Ministerul comediei" (1999).

Nicu Constantin s-a născut în Eforie Sud, judeţul Constanţa, la 31 iulie 1939. Între anii 1960 şi 2000 a fost una dintre vedetele Teatrului Satiric "Constantin Tănase" din Bucureşti, unde a susţinut mai mult de 9.000 de reprezentaţii.

În perioada 1979 - 1982 a fost actor al Teatrului Naţional de Operetă. A luat parte la peste 300 de emisiuni de televiziune şi mai mult de 600 de emisiuni radio. "Ochelarii miraculoşi" este cartea autobiografică unde şi-a povestit experienţa de viaţă. În 2001 a devenit Cetăţean de Onoare al oraşului Eforie şi a mai fost distins cu Ordinul Cultural Clasa I.

Popazul, cu Nicu Constantin


Borvizomanii, cu Nicu Constantin


Antena3.ro

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close