Antena 3 CNN Actualitate Cultură Congresul Fermierilor: 7 septembrie, ziua în care agricultorii vor da ora exactă a României (P)

Congresul Fermierilor: 7 septembrie, ziua în care agricultorii vor da ora exactă a României (P)

Asociația Forța Fermierilor, cea mai dinamică organizație din sectorul agroalimentar, anunță organizarea celei mai mari întâlniri a agricultorilor din România, cu scopul de a transmite decidenților politici și administrativi problemele cu care se confruntă cei care asigură securitatea alimentară națională.

Congresul Fermierilor: 7 septembrie, ziua în care agricultorii vor da ora exactă a României (P)
Sursa foto: Asociatia Forta Fermierilor
de Georgiana Adam    |    25 Aug 2021   •   12:39

Congresul Fermierilor, ediția întâi, va avea loc marți, 7 septembrie 2021, în București, la Auditorium Pallady, începând cu orele 9.30. Sunt așteptați 500 de fermieri din toate regiunile țării și din toate sectoarele agriculturii naționale.

Organizatorii au transmis invitații oficiale la eveniment către premierul Florin Cîțu, ministrul Agiculturii Adrian Oros și secretarii de stat, către ministrul Mediului Tanczos Barna, către europarlamentarii români, printre care Daniel Buda și Carmen Avram, către președinții Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților și Senat, Adrian Chesnoiu și George Scarlat.

De asemenea, au fost invitați să susțină prezentări în fața fermierilor, directorul general APIA, Adrian Pintea și directorul general AFIR, Mihai Moraru. La Congresul Fermierilor sunt așteptați, de asemenea, și alți decidenți politici și administrativi de la nivel central și local, din România și din structurile europene.

„Congresul Fermierilor din 7 septembrie va fi momentul zero al punerii agriculturii în ofensivă. Fermierii vor avea ocazia să își spună păsurile și, împreună cu decidenții politici și administrativi, să găsească soluții la problemele din sectorul agroalimentar. Vom beneficia și de expertiza reprezentanților companiilor de agribusiness, cărora le mulțumesc pentru parteneriatul cu fermierii români. Agricultura României este un domeniu vital pentru progresul acestei țări și prosperitatea cetățenilor ei. Fără fermieri respectați și protejați nu vom avea nici securitate alimentară, nici creștere economică susținută, nici consumatori mulțumiți. Și foarte important, nu vom avea nici viitor pentru satul românesc. Îi invit pe toți cei care doresc să pună umărul la dezvoltarea agriculturii și la rezolvarea problemelor fermierilor să vină alături de noi!”, a spus Vlad Macovei, președintele Asociației Forța Fermierilor.

Cei interesați să ne devină parteneri la Congresul Fermierilor sau care doresc să participe, pot trimite un mail pe adresa [email protected]

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Agrointeligența (agrointel.ro), liderul presei agricole din România, care va transmite evenimentul, integral, în direct pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/agrointeligenta

Asociația Forța Fermierilor, acționând sub sloganul „Agricultura în ofensivă”, este cea mai dinamică organizație profesională din sectorul agroalimentar, care nu acceptă jumătățile de măsură în reprezentarea intereselor legitime ale membrilor săi. 

Asociația Forța Fermierilor se luptă pentru apărarea drepturilor agricultorilor români de toate tipurile, indiferent de mărimea fermei, de domeniul de activitate și de regiune geografică.

 Începând din luna iulie 2021, Asociația include o Divizie de Consultanță pentru Fonduri Europene, structură prin care asigură membrilor organizației consultanță gratuită și sprijin în realizarea și depunerea proiectelor pentru accesarea fondurilor europene. Pagina de Facebook a Asociației este https://www.facebook.com/asociatiafortafermierilor

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close