Antena 3 CNN Actualitate Cultură Consilierul lui Iliescu, Ionuţ Vulpescu, desemnat de Ponta în conducerea ICR

Consilierul lui Iliescu, Ionuţ Vulpescu, desemnat de Ponta în conducerea ICR

Consilierul lui Iliescu, Ionuţ Vulpescu, desemnat de Ponta în conducerea ICR
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    26 Sep 2012   •   15:59

Premierul Victor Ponta l-a desemnat pe secretarul executiv al PSD Ionuţ Vulpescu - cel care este şi consilier al preşedintelui de onoare al social-democraţilor, Ion Iliescu - în funcţia de membru în Consiliul de conducere al Institutului Cultural Român (ICR).

"Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Ionuţ Vulpescu se desemnează în funcţia de membru în Consiliul de conducere al Institutului Cultural Român", se precizează în articolul unic al deciziei prim-ministrului Victor Ponta, publicate miercuri în Monitorul Oficial, potrivit Mediafax.

Decizia premierului de desemnare a lui Ionuţ Vulpescu în funcţia de membru în Consiliul de conducere al ICR este contrasemnată de secretarul general al Guvernului, Ion Moraru.

Ionuţ Vulpescu are 36 de ani, deţine un doctorat în Filosofie, un master în Doctrină şi Cultură, fiind absolvent al Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Bucureşti.

Ionuţ Vulpescu va candida, totodată, la alegerile parlamentare, pentru un post de deputat într-un colegiu din Bucureşti, potrivit unor surse social-democrate.



×
Subiecte în articol: Ionut Vulpescu ICR Victor Ponta
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close