Antena 3 CNN Actualitate Cultură Cultură în ploaie şi frig. O mare actriţă s-a îmbolnăvit din cauza condiţiilor de pe scenă

Cultură în ploaie şi frig. O mare actriţă s-a îmbolnăvit din cauza condiţiilor de pe scenă

Cultură în ploaie şi frig. O mare actriţă s-a îmbolnăvit din cauza condiţiilor de pe scenă
Sursa foto: Foto: harrisacademyofthearts.com
05 Mar 2013   •   07:24

Actorii din piesa de teatru Maitreyi au jucat în ploaie şi în frig, pe scena Casei de Cultură din Târgu Jiu. Tavanul clădirii stă să cadă şi, pentru că nu şi-a plătit facturile, instituţia nu are nici căldură. Mai mulţi actori s-au îmbolnăvit după ce au stat pe scenă, în frig, peste două ore.

Deşi picura apa din tavan şi era foarte frig, actorii au rămas pe scenă până la finalul spectacolului. Pentru a rezista, insa, s-au imbracat gros. Dupa spectacol, trei dintre actori, printre care si Maia Morgenstein, sustin ca s-au imbolnavit. 

Reprezentatii Casei de Cultură spun ca nu au nici o solutie, însa impresarul piesei de teatru ar fi ştiut situaţia sălii. După încheierea piesei de teatru, spectatorii i-au aplaudat pe actori minute în sir pentru prestatie si pentru faptul ca au urcat pe scena, in ciuda condiţiilor.

Casa de Cultura din Târgu Jiu aparţine sindicatului CNSRL Fraţia şi Asociaţiei Caselor de Cultura din România.

Piesa de teatru Maitreyi a strâns la Târgu-Jiu o mulţime de spectatori care au îndurat frigul odata cu actorii de pe scena.


×
Parteneri
Noi sancțiuni drastice pentru șoferii prinși băuți sau drogați la volan în România
x close