Antena 3 CNN Actualitate Cultură Cum a fost ucis Osama Bin Laden... povestea cu lux de amănunte a morţii liderului taliban

Cum a fost ucis Osama Bin Laden... povestea cu lux de amănunte a morţii liderului taliban

Cum a fost ucis Osama Bin Laden... povestea cu lux de amănunte a morţii liderului taliban
Sursa foto: Foto: old.tehrantimes.com
23 Aug 2012   •   22:19

Un fost militar american care a participat la raidul în care a fost ucis Osama Bin Laden a scris o care în care povesteşte cu lux de amănunte ziua atât de aşteptată şi mediatizată, scrie Mediafax.

"O zi dificilă" sau "No Easy Day", va apărea chiar pe 11 septembrie, dată atât de sensibilă pentru americani, în plină campanie prezidenţială, şi se doreşte în ea relatarea la persoana I asupra misiunii în care a fost ucis liderul taliban.

Autorul a scris cartea sub pseudonimul Mark Owen, iar numele tuturor membrilor Navy SEAL (forţe speciale de elită din cadrul Marinei Statelor Unite) menţionaţi în carte au fost schimbate "pentru securitatea lor", a subliniat Dutton, filiala Penguin care publică opera.

Mark Owen este prezentat de către Dutton ca fost membru SEAL, care a condus una dintre echipele care au atacat reşedinţa lui Osama ben Laden din Abbottabad, în Pakistan, la 2 mai 2011.  

×
Subiecte în articol: raid aerian
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close