Antena 3 CNN Actualitate Cultură Elena Udrea, cea mai comentată şi în blogosferă. Un post al Ministrului Turismului a primit 1.679 de comentarii

Elena Udrea, cea mai comentată şi în blogosferă. Un post al Ministrului Turismului a primit 1.679 de comentarii

Elena Udrea, cea mai comentată şi în blogosferă. Un post al Ministrului Turismului a primit 1.679 de comentarii
Sursa foto: elena udrea blog
13 Apr 2009   •   17:53

Elena Udrea este una dintre cele mai comentate politiciene din România. Lucru valabil şi în blogosfera românească, unde posturile scrise de Ministrul Truismului cu cosiţe blonde adună mai multe comentarii decât cele ale unor bloggeri ca Dono sau Mircea Badea.

După ce în luna ianuarie postul ?Despre patriotismul la români III? al Elenei Udrea a fost cel mai comentat , cu 1488 de comentarii, ministrul Turismului revine în martie cu o postare arhicomentată. Potrivit zelist.ro, postul ?Turismul balneo-electoral? a adunat nu mai puţin de 1679 de comenatrii, fiind cel mai comentat post din luna martie.

Clasamentul realizat de site-ul ZeList.ro arată că, în luna martie, cele mai comentate bloguri au fost ciutacu.ro, zoso.ro, dono.ro, tudorchirila.blogspot.com şi mircea-badea.ro/blog.

ZeList este cel mai complex instrument de monitorizare a blogosferei şi presei româneşti, urmărind peste 31.000 de bloguri şi 40 de surse de ştiri online.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: postare comentarii
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close