Antena 3 CNN Actualitate Cultură Emil Hoştină, necunoscut în România, preferat pe platourile de la Hollywood (VIDEO)

Emil Hoştină, necunoscut în România, preferat pe platourile de la Hollywood (VIDEO)

Emil Hoştină, necunoscut în România, preferat pe platourile de la Hollywood (VIDEO)
Sursa foto: Emil Hostina
31 Ian 2010   •   15:28

Anonim în România, actorul preferat pentru rolurile diabolice de la Hollywood. Emil Hoştină este un român care a ajuns să joace alături de Heath Ledger, Jude Law sau Johnny Deep, totul datorită talentului său de a fi rău şi înspăimântător pe ecran.

Românul a fost la casting în Londra şi în scurt timp a aflat că avea să joace într-unul dintre cele mai importante filme din viaţa sa, alături de nume mari precum Johnny Depp, Jude Law, Colin Farrell sau Heath Ledger, în filmul în care Heath Ledger şi-a jucat ultimul său rol, "The Imaginarium of Doctor Parnassus", a lui Terry Gilliam.

Timp de două săptămâni, cât a stat pe pladourile de filmare de la Vancouver, Emil a simţit ce înseamnă să lucrezi cu profesioniştii de la Hollywood. ?E un sistem riguros, puternic, e după ceas, dar e foarte plăcut?, spune el.

L-a interpretat pe Serge, un mafiot rus, dar era obişnuit de cu astfel de roluri. Din cele 30 de filme în care a jucat, în cele mai multe dintre ele a fost personajul negativ.

Emil ar fi trebuie să urmeze o carieră militară. Totuşi, a hotărât să devină actor, spre disperarea părinţilor săi, a mărturisit chiar el. Iar acum nu regretă deloc alegerea făcută. După ce a jucat în mai multe filme româneşti, a căpătat încredere şi şi-a găsit un agent în Anglia, lucru care l-a ajutat şi mai mult.

?Mi-am dorit foarte mult să fiu actor, sunt şi în ciuda problemelor şi dificultăţilor pe care le are orice actor e o meserie fabuloasă?, a adăugat Emil.



Observator

×
Subiecte în articol: Johnny Depp
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close