Antena 3 CNN Actualitate Cultură Eroina zilei: Femeia care le pune tinerilor cartea în mână

Eroina zilei: Femeia care le pune tinerilor cartea în mână

Eroina zilei: Femeia care le pune tinerilor cartea în mână
26 Iul 2017   •   12:03

In era tehnologiei, o tânără din București își propune să determine tot mai mulți elevi să renunțe la dependența de tablete și să redescopere plăcerea lecturii.

Bianca Voinescu a pus bazele programului FANBOOK în 2014, special pentru a încuraja lectura şi voluntariatul în România. Clubul este organizat sub forma unor evenimente multiculturale lunare în afara şcolilor  - librării, biblioteci, muzee, cinematografe sau alte spații culturale.

Prin întâlniri cu autori, editori, actori sau cineaşti, programul are scopul de a pune în practică ideile şi iniţiativele tinerilor, astfel încât să îi ajute să înveţe mai uşor şi să găsească lectura captivantă pe termen lung.

Tinerii participanţi sunt implicaţi în selecţia cărţilor şi a temelor alese, apoi sunt încurajaţi să poarte discuţii libere cu personalităţile invitate. 

Bianca Voinescu, eroina zilei la Antena 3, a vorbit în emisiunea Previziuni despre cum a debutat acest proiect, precum și despre cine sunt oamenii de cultură care i s-au alăturat de-a lungul timpului.

 


 

×
Subiecte în articol: Eroul Zilei previziuni
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close