Antena 3 CNN Actualitate Cultură Filmul 'Regina' este favorit la Oscar

Filmul 'Regina' este favorit la Oscar

Filmul 'Regina' este favorit la Oscar
23 Feb 2007   •   10:23

Duminică noaptea vor fi cunoscuţi laureaţii premiilor Oscar din acest an. La Los Angeles, organizatorii fac ultimele pregătiri pentru ca totul să strălucească la spectacolul de gală.
Înaintea Oscarurilor, casele de pariuri şi-au desemnat favoriţii. În fruntea listei se clasează Hellen Mirren. Aceasta are şanse mari să obţină trofeul pentru cea mai bună interpretare feminină. Hellen Mirren, nominalizat la Oscar pentru rolul din filmul "Regina" este favorita criticilor, dar şi a pariorilor cu o cotă de 66 la 1. O casă de pariuri londoneză este atât de sigură de succesul actriţei, încât, a început deja să plătească pariurile care o indică drept câştigătoare.

Pe locul doi în preferinţele pariorilor se află Merryl Streep, cu o cotă de 12 la 1. Actriţa este nominalizată pentru rolul din ?Diavlolul se îmbracă de la Prada?. În rândul bărbaţilor, favoritul este Forest Whitaker pentru rolul din "Ultimul rege al Scoţiei".

Producţia lui Martin Scorsese, ?Cârtiţa?, este favorita pariorilor la titlul de cel mai bun film al anului. Au fost însă destui care şi-au pus banii pe ?Little Miss Sunshine?, ?Babel? sau ?Scrisori de la Iwo Jima?.

Antena 3

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close