Antena 3 CNN Actualitate Cultură Marea Britanie. Actor împuşcat în ochi în timpul unei scenete

Marea Britanie. Actor împuşcat în ochi în timpul unei scenete

Marea Britanie. Actor împuşcat în ochi în timpul unei scenete
Sursa foto: Foto: flickriver.com
05 Oct 2010   •   12:09

Un actor britanic, în vârstă de 35 de ani, a fost împuşcat în faţă, în direct, pe scenă, în timpul unui spectacol de teatru care a avut loc sâmbătă în capitala londoneză, informează Telegraph.co.uk.

Piesa de teatru, intitulată "Stephen Sondheim's Passion/Pasiunea lui Stephen Sondheim" a fost imediat întreruptă, deşi publicul nu şi-a dat seama, din fericire, de incidentul petrecut.

David Birrell, care juca rolul colonelului Ricci în piesă, a ajuns la spital cu o alice în ochi, starea lui fiind stabilă în momentul de faţă. Auttorităţile încearcă să stabilească cauzele acestui incident, produs aparent, din cauza faptului că pistolul era încărcat cu gloanţe, contrat normelor de muncă stabilite de lege.

Birrell este un actor cu o lungă istorie artistică, care a jucat alături de faimoasa trupă de comedie Monty Python şi a ainterpretat rolul principale în piese precum Strada Încoronării şi Crimele din Midsomer.

Un incident similiar, însă de o gravitate mult mai mare, a avut loc şi în cazul lui Brandon Lee, fiul legendarului Bruce Lee, care a murit în timpul filmărilor pentru pelicula The Crow.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marea Britanie
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close