Antena 3 CNN Actualitate Cultură Marina s-a mutat în Danemarca. Ce a descoperit după doar câteva zile: Am intrat la metrou și asta chiar m-a șocat!

Marina s-a mutat în Danemarca. Ce a descoperit după doar câteva zile: Am intrat la metrou și asta chiar m-a șocat!

Marina s-a mutat în Danemarca. Ce a descoperit după doar câteva zile: Am intrat la metrou și asta chiar m-a șocat!
Sursa foto: foto: Marina Minoiu/Facebook
23 Noi 2019   •   13:10

A plecat din țară supărată, după un scandal la Opera Națională București, despre care nu mai vrea să își amintească. A fost decisă să o ia de la capăt într-o țară nordică ”mult mai liniștită, unde nimeni nu te deranjează”. Marina Minoiu este una dintre balerinele române de mare succes și dansează, de patru ani, la Teatrul Regal din Copenhaga.

Nu regretă decizia de a pleca din țară, deși recunoaște că nu i-a fost ușor să o ia de la zero și nici să se adapteze rapid la vremea ori la întunericul din timpul iernii. S-ar reîntoarce acasa doar dacă ar construi o școală de balet ”așa cum trebuie”, însă vine la București de fiecare dată cu drag, ca sa își vadă familia sau să participe la vreun eveniment important de balet.

"Când am mers prima dată cu metroul, chiar m-am uitat de două ori să văd daca nu există, intr-adevăr, o persoană care să conducă metroul...sunt lucruri de care te lovești. Altceva care m-a șocat a fost o libertate de exprimare și a presei care în România ar fi tabu. Mi-am spus: ok, nu mai sunt acasă dar trebuie să mă acomodez. Când este vânt (și e probabilitatea destul de mare), mersul cu bicicleta e foarte dificil. Practic, pedalezi împotriva vântului și nu poți înainta aproape deloc. Este exact ca în desenele animate", spune Marina.

Mai multe, pe Hotnews.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close