Antena 3 Actualitate Cultură Ministrul Culturii propune reluarea treptată a activităţilor artistice de până la 50 de persoane

Ministrul Culturii propune reluarea treptată a activităţilor artistice de până la 50 de persoane

01 Mai 2020   •   12:11
Ministrul Culturii propune reluarea treptată a activităţilor artistice de până la 50 de persoane
Sursa foto: Hepta

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu a anunţat că va propune Ministerului Sănătăţii, reluarea progresivă a activităţilor din domeniul artistic. Într-o primă etapă, acesta intenţionează să deschidă bibliotecile, muzeele şi librăriile, urmând ca ulterior, progresiv să permită reluarea activităţilor culturale cu 50 până la 300 de participanţi.

''Într-o primă etapă avem în vedere muzeele, bibliotecile, librăriile şi activităţile cu publicul de acest tip, pentru că ele au un risc epidemiologic mai scăzut. Într-o etapă ulterioară dorim să se agreeze o propunere de evenimente culturale cu publicul care să nu depăşească 50 de persoane.

După aceea, într-o a treia etapă să fie evenimente cu participarea unui public de până în 100 de persoane.

Deci în primă fază 50, după aceea 100, urmând ca într-o ulterioară etapă să propunem permiterea desfăşurării evenimentelor cu o participare de până la 300 de persoane'', a spus ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close