Antena 3 CNN Actualitate Cultură O româncă de 15 ani a cucerit Japonia. A primit titlul de "Cea mai talentată desenatoare din lume"

O româncă de 15 ani a cucerit Japonia. A primit titlul de "Cea mai talentată desenatoare din lume"

O româncă de 15 ani a cucerit Japonia. A primit titlul de "Cea mai talentată desenatoare din lume"
de O.P.    |    20 Noi 2012   •   06:10

La doar 15 ani, o româncă a câştigat marele premiu la un concurs de desene în Japonia. Acest premiu îi conferă unei eleve din Deva titlul de cea mai talentată desenatoare din lume. Intitulat Eco Together, competiţia se adresează copiilor cu vârste de până la 15 ani din întreaga lume.

Anca Bondane
este elevă în clasa a 9-a la Liceul de Muzică şi Arte Plastice Sigismund Toduţă din Deva. S-a înscris cu două picturi la concursul de desene din Japonia, iar unul dintre ele i-a adus marele premiu.
 
La toate concursurile, Anca a fost susţinută de profesoara de arte plastice, care a şi îndrumat-o pe elevă să participe.

 Eleva nu este singura din ţară care a câştigat marele premiu la concursul Eco Together.
 
Anca a participat la mai multe competiţii. De la toate s-a întors cu locul întâi. Îi place să deseneze şi nu lasă niciodată o lucrare nefinalizată.
 
Concursul Eco Together este la a treia ediţie şi se adresează copiilor cu vârste de până la 15 ani. Anca va pleca la Tokio, pe 13 decembrie, unde va primi premiul chiar de la împăratul Japoniei.



×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close