Antena 3 CNN Actualitate Cultură Studenţii din Galaţi organizează o caravană de fotografii nud

Studenţii din Galaţi organizează o caravană de fotografii nud

Studenţii din Galaţi organizează o caravană de fotografii nud
Sursa foto: Foto: Razvan Voiculescu
21 Feb 2011   •   16:42

Casa Studenţilor din Galaţi şi-a propus organizarea unei seri ca un „curs alternativ” de interpretare a nudului. Astfel, miercuri, 23 februarie, 100 de studenţi din Galaţi se vor „înveşmânta” cu nudurile feminine ale lui Răzvan Voiculescu, se arată într-un comunicat remis Antena3.ro.

"Fiecare dintre cei 100 de participanti la caravană va purta pe piept şi pe spate câte 2 panouri reprezentând o fotografie de nud. Imaginile fac parte din albumul „Nud – proiecţie de trup şi stare”, aparţinându-i fotografului Răzvan Voiculescu. Albumul, publicat în urmă cu 5 ani, este prima lucrare artistică cu fotografii de nud publicată în România".

Panourile purtate de studenţii gălăţeni vor avea mesajul „Tu ce vezi?” invitând la o interacţiune directă cu privitorii. Caravana a fost gândită ca o modalitate de a-i inspira pe tineri să treacă dincolo de ideile preconcepute şi să descopere că o fotografie de nud înseamnă cu mult mai mult decât imaginea unui trup gol.

Vernisajul de eveniment va avea loc miercuri, 23 februarie, la ora 18:30 în Foaierul Casei Studenţilor din Galaţi, unde va fi prezent şi fotograful Răzvan Voiculescu.


×
Subiecte în articol: Galați
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close