Antena 3 CNN Actualitate Cultură Turneul “Pianul călător” continuă

Turneul “Pianul călător” continuă

Turneul “Pianul călător” continuă
07 Apr 2011   •   14:15

Pentru a marca împlinirea a 200 de ani de la naşterea pianistului maghiar Franz Liszt, maestrul Horia Mihail efectuează un turneu de recitaluri, intitulat “Pianul călător”, în 12 oraşe din România, programul cuprinzând, în exclusivitate, muzică scrisă de compozitorul maghiar.

Prima parte a turneului a ajuns la cel de-al patrulea recital, ce va fi susţinut pe 7 aprilie, în Baia Mare (Sala Rotary), urmând ca pe 10 aprilie şi 12 aprilie, pianistul să poposească în Târgul Mureş şi Iaşi.

Cea de-a doua parte a turneului va începe în Bucureşti, pe 15 aprilie, unde pianistul Horia Mihail va susţine recitalul la Sala Radio, începând cu ora 19.00. Biletele pentru acest spectacol se găsesc la casa de bilete a sălii de concert, dar şi pe www.eventim.ro.

La sfârşitul turneului, în data de 21 aprilie, pianul de concert va ajunge la Mediaş, unde va fi predat autorităţilor locale în cadrul unei ceremonii urmată de ultimul recital al turneului. Instrumentul va fi dat  în folosinţă comunităţii locale a oraşului Mediaş de către Societatea Română de Radiodifuziune.

Pentru mai multe detalii, accesaţi site-ul www.pianulcalator.ro.


×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close