Antena 3 CNN Actualitate Cultură Unul dintre cei mai iubiţi actori americani va debuta în universul editorial

Unul dintre cei mai iubiţi actori americani va debuta în universul editorial

Unul dintre cei mai iubiţi actori americani va debuta în universul editorial
Sursa foto: Foto: pinterest.com
16 Oct 2012   •   14:10
Johnny Depp va lansa, alături de celebra editură HarperCollins Publishers, un produs editorial care va purta numele companiei sale de producţie cinematografică, Infinitum Nihil, informează contactmusic.com.

Unul dintre primele proiecte editoriale ce vor fi lansate în această serie va fi "The Unravelled Tales of Bob Dylan", un volum ce va include interviuri cu celebrul cantautor american realizate de istoricul Douglas Brinkley.

"Mă angajez, în numele brandului Infinitum Nihil, că vom face totul pentru a lansa cărţi demne de timpurile noastre, de subiectele care îi interesează pe oameni, publicaţii care altfel nu ar fi ajuns niciodată pe rafturi. Pentru acest vis care a devenit realitate, mulţumesc editurii HarperCollins pentru încrederea pe care o au în noi şi ne aşteptăm să avem o colaborare îndelungată şi fructuoasă", a declarat Johnny Depp.

Potrivit reprezentanţilor editurii HarperCollins, Johnny Depp va căuta pentru acest proiect editorial "idei şi voci autentice, sincere şi vizionare".

Johnny Depp este unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generaţia sa.




 

 

×
Subiecte în articol: Johnny Depp
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close