Antena 3 CNN Actualitate Cum arăta pasajul Piaţa Sudului în 2016 şi cum este acum. Firea: Costurile s-au ridicat la aproape 20 de milioane de euro

Cum arăta pasajul Piaţa Sudului în 2016 şi cum este acum. Firea: Costurile s-au ridicat la aproape 20 de milioane de euro

Costurile pentru realizarea lucrărilor la pasajul Piaţa Sudului s-au ridicat la aproape 20 de milioane de euro, spune primarul Capitalei, care a postat şi două fotografii pe Facebook, unde se vede cum arăta înainte zona şi cum este acum.

Cum arăta pasajul Piaţa Sudului în 2016 şi cum este acum. Firea: Costurile s-au ridicat la aproape 20 de milioane de euro
Sursa foto: Gabriela Firea/Facebook
de Denisa Nedelcu    |    29 Iul 2020   •   10:51

"O imagine cat o mie de cuvinte. Before and after. Azi, Pasajul Piața Sudului. Ce am găsit și ce am făcut!

Pe santier nu se mai lucra, cand am ajuns la Primarie, acesta era abandonat.

Am găsit un proiect cu multe lipsuri, conflicte între toate părțile implicate, constructori, consultanti, primarie, dar și cerințe financiare nejustificate.

Am reusit, impreuna cu echipa mea, deblocarea lucrărilor, iar unii dintre colegi aproape că s-au mutat în șantier pentru a grăbi ritmul.

Firea: Costurile s-au ridicat la aproape 20 de milioane de euro

Într-un an am reușit să deschidem circulației acest pasaj rutier subteran, extrem de important pentru locuitorii din Sudul Capitalei.

O dată cu realizarea lucrărilor la pasaj, a fost modernizată și infrastructura pentru tramvai și troleibuz din zonă.

Costurile s-au ridicat la aproape 20 de milioane de euro", a scris primarul Capitalei, Gabriela Firea, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea pasaj piata sudului
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close