Antena 3 CNN Actualitate Cum s-au cunoscut Dana Budeanu și Gabriela Firea: Am rugat-o să îmi dea această sugestie pentru eveniment!

Cum s-au cunoscut Dana Budeanu și Gabriela Firea: Am rugat-o să îmi dea această sugestie pentru eveniment!

Gabriela Firea a declarat joi seară, la Antena 3, modul prin care s-a cunoscut cu Dana Budeanu. Edilul Capitalei susține că prima dată când au interacționat a fost înaintea venirii principesei de Monaco la București, când i-a cerut Danei Budeanu să îi dea o sugestie cu privire la ținuta pe care o va purta

Cum s-au cunoscut Dana Budeanu și Gabriela Firea: Am rugat-o să îmi dea această sugestie pentru eveniment!
de Mirabela Vasile    |    03 Sep 2020   •   21:30

”În momentul în care principesa de Monaco a venit în București, trebuia să mă pregătesc foarte bine și să țin cont și de detaliile exterioare. Am rugat-o pe Dana Budenau să îmi dea o sugestie de ținută potrivită pentru această întâlnire. Știam că aceste fotografii vor ajunge în presa internațională. Aveam acea temere ca cititorii să nu-și facă o impresie proastă despre români.”

Ie și pantaloni negri, la întâlnirea cu principesa de Monaco

Dana Budeanu a zis că cel mai frumos ar fi să vin în ia tradițională românească și pantaloni și pantofi negri. Aceea a fost prima noastră interacțiune.

Am fost criticată de ea când lucram în presă. Pe mine nu m-a preocupat foarte mult acest aspect vestimentar și recunosc că nu mă pricep așa bine. N-a fost nimic contracost, sau cu promisiuni cum se zice.”, a adăugat Firea.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu Gabriela Firea
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close