Antena 3 CNN Actualitate Cum să-ţi recuperezi virginitatea de pe internet. E ieftin, dar periculos

Cum să-ţi recuperezi virginitatea de pe internet. E ieftin, dar periculos

Cum să-ţi recuperezi virginitatea de pe internet. E ieftin, dar periculos
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    27 Iul 2012   •   22:33

Internetul este locul în care găsiţi orice lucru şi fiece dorinţă poate fi împlinită. Mai nou, printr-o simplă căutare pe internet, se poate recupera chiar şi virginitatea. Procedeul este ieftin, dar periculos, atrag atenţia medicii.

Virginitatea vine înapoi, prin poştă. E nevoie de o căutare pe net, o comandă fermă şi un motiv bun pentru a le face pe amândouă. În doar câteva zile de la comandă, himenul a sosit prin poştă, contra sumei de 120 de lei.

E imposibil de spus din ce este făcut himenul artificial. Nici măcar distribuitorul nu ştie prea bine.

Instrucţiunile, într-adevăr, există pe cutie, într-o limbă pe care nu o vorbeşte chiar toată lumea în România: în japoneză. Este o ilegalitate, având în vedere că legislaţia din România prevede clar că orice produs comercializat la noi trebuie să aibă instrucţiuni în limba română.

În plus, pliculeţele cu pudră ataşate himenului artificial sunt aparent sigilate şi par sterile, însă nu putem fi siguri de asta.

Himenul artificial ar trebui să aibă şi avizul Ministerului Sănătăţii, dar nu-l are. Practic, e o şarlatanie, spun specialiştii, care vă mai pune şi sănătatea în pericol. O şarlatanie pentru că virginitatea artificială nu poate să refacă, prin minune, himenul.

"Acea membrană elastică se găseşte la intrarea vaginului, este vorba de un orificiu ovalar şi care este constituit prin însăşi originea şi evoluţia şi structura normală, anatomică şi fiziologică a vulvei şi a intrării în vagin", explică medicul Vasile Niţescu.

Cu alte cuvinte, cine-şi ia virginitatea de pe internet nu se alege decât cu o falsă impresie.

"De fapt, cred că totul este legat de culoarea roşiatică şi nicidecum de altceva. Atâta timp cât himen nu mai există, bărbatul nu are niciun fel de obstrucţie în introducerea coitului propriu-zis", adaugă prof. dr. Niţescu.

Cei care comercializează aceste false iluzii teoretic trebuie verificaţi de Inspecţia Sanitară de Stat. Dar, grădina internetului e prea mare ca să-i găseşti pe toţi cei care sar gardul.




×
Subiecte în articol: virginitate internet colet
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close