Antena 3 CNN Actualitate Cum va fi vremea de Revelion. Meteorologii au făcut publică prognoza

Cum va fi vremea de Revelion. Meteorologii au făcut publică prognoza

Cum va fi vremea de Revelion. Meteorologii au făcut publică prognoza
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    29 Dec 2016   •   17:36

VREMEA DE REVELION. Valorile termice se vor menţine scăzute.

Prognoza meteo pentru vineri, 30 decembrie 2016

VREMEA DE REVELION. Vremea va fi mai rece decât în mod normal la aceastã datã, geroasã dimineaţa, dar mai ales noaptea în nordul şi centrul teritoriului, precum şi în Subcarpaţii Getici. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 şi 4 grade, iar cele minime între -14 şi -3 grade, mai scãzute în depresiuni, pânã în jurul a -20 de grade în estul Transilvaniei. Cerul va fi mai mult noros în sud-estul ţãrii, unde va ninge viscolit. Vântul va continua sã prezinte intensificãri în sudul Moldovei, Bãrãgan şi Dobrogea cu viteze mai mari în cursul zilei - rafale de 55-65 km/h. Pe litoral, unde precipitaţiile vor fi mixte cu formare de polei, rafalele vor depãşi 70 km/h. Intensificãri ale vântului vor mai fi şi la munte, în special în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curburã, viscolind şi spulberând zãpada. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil cu înnorãri trecãtoare şi izolat fuguieli, în nord-est, în primele ore ale intervalului, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Îndeosebi pe parcursul nopţii, în regiunile intracarpatice, se va semnala ceaţã şi chiciurã.

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 31 decembrie 2016

VREMEA DE REVELION. Vremea va fi rece în majoritatea zonelor, geroasã dimineaţa şi noaptea în centru, Subcarpaţii Getici şi izolat în nordul teritoriului. Cerul va fi variabil la senin cu înnorãri în cursul zilei în sud-estul şi sudul ţãrii unde, pe arii tot mai restrânse, trecãtor va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane înalte, iar în primele ore ale intervalului şi în sudul Moldovei, Bãrãgan şi Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 şi 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 şi -3 grade, mai scãzute în depresiuni, spre -18...-19 grade în estul Transilvaniei. Pe spaţii mici dimineaţa şi local noaptea, în zonele mai joase de relief, va fi ceaţã asociatã cu chiciurã.

Prognoza meteo pentru duminică, 1 ianuarie 2017

VREMEA DE REVELION. Dimineaţa şi noaptea, vremea se va menţine rece, local geroasã în special în regiunile centrale, însã la amiazã, valorile de temperaturã vor fi în creştere faţã cele din intervalul precedent. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorãri trecãtoare, în special în prima parte a zilei, în sud şi sud-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte, cu precãdere în nordul Carpaţilor Orientali şi în Carpaţii de Curburã. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 grade în estul Transilvaniei şi 8...9 grade în Moldova , iar cele minime între -13 şi -3 grade, mai coborâte în depresiuni spre -18 grade, dar şi uşor mai ridicate în Delta Dunãrii, spre -1 grad.

×
Subiecte în articol: prognoza prognoza meteo vremea
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close