Antena 3 CNN Actualitate "Nu mai ştim nimic de el" | Un cunoscut artist român a dispărut fără urmă în Belgia. Apelul disperat al familiei

"Nu mai ştim nimic de el" | Un cunoscut artist român a dispărut fără urmă în Belgia. Apelul disperat al familiei

Robert Emanuel Iordache, un cunoscut cântăreț de hip-hop din România a dispărut fără urmă în Belgia. Familia şi cunoscuții au lansat un apel pe reţelele sociale pentru a-l găsi.

"Nu mai ştim nimic de el" | Un cunoscut artist român a dispărut fără urmă în Belgia. Apelul disperat al familiei
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Sep 2023   •   18:33

Robert Emanuel Iordache, cunoscut sub numele de scenă Robert DRG, este dat dispărut în Belgia de mai bine de o săptămână.

Conform ultimelor informaţii, pe data de 23 august, Robert Emanuel Iordache a coborât dintr-un autocar la stația Brussels-Nord, în jurul orei 18:15cu intenția de lua următorul autocar care trebuia să plece spre Londra la ora 22:05.

Potrivit familiei, din acel moment și până în prezent, nu a mai existat nicio informație sau contact cu artistul, iar încercările de a-l contacta telefonic au rămas fără răspuns.

Alarmată de absența inexplicabilă a artistului, familia a făcut apel la comunitățile online pentru a obține orice informație care ar putea să conducă la găsirea sa.

"Nu mai știm nimic despre el.Persoanele care pot oferi informații cu privire la depistarea lui sunt rugate să mă sune sau să mă contacteze pe Facebook. Mulțumesc din suflet!", scrie Boșoi A.L pe reţelele de socializare. 

Platformele de socializare sunt deja inundate de mesaje și hashtag-uri ca #UndeEsteRobertDRG și #GasitiRobertDRG, în încercarea de a mobiliza un număr cât mai mare de oameni pentru a participa la căutări.

Autoritățile din Belgia și Marea Britanie au demarat şi ele anchete pentru a găsi indicii care să ducă la găsirea artistului român dispărut.

×
Subiecte în articol: artist roman disparut Belgia
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close