Antena 3 CNN Actualitate Cursuri SUSPENDATE în trei şcoli din Târgovişte care nu beneficiază de agent termic

Cursuri SUSPENDATE în trei şcoli din Târgovişte care nu beneficiază de agent termic

Cursuri SUSPENDATE în trei şcoli din Târgovişte care nu beneficiază de agent termic
Sursa foto: Foto: sustainability.ncsu.edu
11 Dec 2013   •   22:34

Cursurile în trei şcoli din Târgovişte care nu beneficiază de agent termic au fost suspendate, după ce s-a constatat că în sălile de clasă este în continuare frig, caloriferele electrice distribuite acestor unităţi de învăţământ neîncălzind suficient, informează Mediafax.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Dâmboviţa, Mihaela Anton, cursurile au fost suspendate în trei unităţi de învăţământ din Târgovişte care nu au centrală termică, întrucât caloriferele electrice distribuite la începutul acestei săptămâni nu încălzesc suficient.
   
Astfel, la Şcoala gimnazială "Radu cel Mare" cursurile au fost suspendate complet, în timp ce la Şcoala "Matei Basarab" şi la Liceul "Bălaşa Doamna", cursurile au fost suspendate doar pentru elevii din ciclul primar.
   
Cursurile în cele trei unităţi de învăţământ rămân suspendate până în 21 decembrie, a precizat reprezentantul ISJ Dâmboviţa.
   
La Liceul "Bălaşa Doamna" şi la Şcoala "Radu cel Mare" cursurile au fost suspendate începând de marţi, iar elevii din ciclul primar ai Şcolii "Matei Basarab" vor rămâne acasă începând de joi.
   
Decizia privind suspendarea cursurilor în cele trei unităţi de învăţământ a fost luată după ce reprezentanţii şcolilor au solicitat acest lucru, motivând că în sălile de clase nu se atinge temperatura de 18 grade Celsius, caloriferele electrice nefăcând faţă.
   
În plus, într-una dintre şcoli reţeaua electrică nu a făcut faţă după ce au fost puse în funcţiune toate caloriferele electrice primite.
   
Mihaela Anton a precizat că, în prezent, 15 unităţi de învăţământ din Târgovişte nu au centrală termică, menţionând că în zilele de 5, 6 şi 11 decembrie au fost puse în funcţiune centralele în trei şcoli.
   
"Avem promisiunea că în perioada următoare vor fi montate centrale termice în alte două şcoli", a mai spus Mihaela Anton.
   
În municipiul Târgovişte funcţionează 34 unităţi de învăţământ dintre dare 14 licee, zece şcoli gimnaziale, nouă grădiniţe şi o Şcoală Gimnazială Specială.



×
Subiecte în articol: agent termic
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close