Antena 3 CNN Actualitate Dâmboviţa: Doi inspectori de la Finanţe, stropiţi cu acid de patronul unui magazin de piese auto

Dâmboviţa: Doi inspectori de la Finanţe, stropiţi cu acid de patronul unui magazin de piese auto

Dâmboviţa: Doi inspectori de la Finanţe, stropiţi cu acid de patronul unui magazin de piese auto
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Ian 2011   •   13:20

Doi inspectori ai Direcţiei de Finanţe Dâmboviţa fost răniţi, miercuri, în timpul unei acţiuni de executare silită a unei societăţi comerciale din Târgovişte. Patronul magazinului de piese auto i-a stropit pe angajaţii de la Finanţe cu acid de baterie, aceştia fiind transportaţi la spital. Bărbatul este căutat acum de Poliţie.

Cei doi inspectori au mers la magazinul de piese auto însoţiţi de un coleg. Executarea silită trebuia pusă în aplicare pentru o datorie de circa 500.000 de lei. În momentul în care au intrat în societatea comercială, tatăl patronului a devenit recalcitrant şi i-a ameninţat că îi încuie în magazin. Ulterior, patronul a început să arunce cu acid de baterie înspre inspectori.

Angajaţii Direcţiei de Finanţe au reuşit să fugă din magazin, însă doi dintre ei au fost răniţi, fiind ulterior transportaţi la spital. Potrivit medicilor, cei doi au suferit arsuri, însă starea lor nu este gravă, astfel că nu vor rămâne internaţi.

În urma incientului, atacatorul a încuiat magazinul şi a fugit de al faţa locului. La ora transmiterii acestei ştiri, acesta era căutat de Poliţie.

 


×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close