Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu răspunde atacurilor: Băsescu minte cu neruşinare

Dan Voiculescu răspunde atacurilor: Băsescu minte cu neruşinare

Dan Voiculescu răspunde atacurilor: Băsescu minte cu neruşinare
02 Mai 2014   •   16:50

Dan Voiculescu răspunde atacurilor lui Traian Băsescu. Preşedintele fondator al PC susţine că şeful statului minte cu neruşinare atunci când afirmă că ar avea vreo legătură cu dosarul de mită al judecătorului Stan Mustaţă.

"Ca orice cetăţean liber al României am, prin Constituţie, dreptul să adresez cereri instituţiilor statului. Prin solicitarea mea, nu am facut decât să-i cer Procurorului General să verifice, prin corpul său de control, cine, şi în baza căror elemente faptice a decis ridicarea judecătorului exact în dimineaţa zilei în care acesta judeca dosarul Telepatia", scrie Dan Voiculescu pe blogul său.

Totodată, Dan Voiculescu, povesteşte un episod în care Traian Băsescu i-ar fi cerut să îl lase fără sprijin politic pe Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele fondator al PC rememorează un episod în care Traian Băsescu i-ar fi cerut să îl lase pe Călin Popescu Tăriceanu fără susţinere politică pentru funcţia de prim-ministru. Afirmaţia vine în contextul declaraţiilor lui Traian Băsescu legate de o posibilă influenţă a lui Voiculescu asupra lui Victor Ponta.

"Afirmaţia este parşivă pentru că, aşa cum prea bine ştii, eu am fost ca la mine acasă la Cotroceni atunci când tu erai preşedinte. Te-ai ridicat de la biroul tău şi ai venit lângă mine, în cabinetul Preşedintelui României oferindu-mi o cafea şi rugându-mă să renunţ în a-l mai sprijini pe Călin Popescu Tăriceanu ca prim-ministru. Există documente care pot atesta ziua şi ora acestei întâlniri, ca să nu mai vorbim de vizita cu caciula in mana la Grivco", scrie preşedintele fondator al PC.

Voiculescu aminteşte şi de modul în care Traian Băsescu a ales să o susţină pe Udrea pentru prezidenţiale.

"Îl ataci gratuit pe Crin Antonescu. Atitudinea ta nu face decât să confirme dorinţa de a o vedea pe Elena Udrea candidat la prezidenţiale. Timpul însă va demonstra că această femeie, suprapusă peste caracterul tău infect, vor determina prăbuşirea voastră şi a mafiei voastre", afirmă Dan Voiculescu.

Preşedintele fondator al PC se arată indignat de acuzaţiile pe care Traian Băsescu le-a făcut la adresa Patriarhiei.

"Un securist comunist, respectiv Băsescu Traian, îndrăzneşte să acuze, în mod public, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române în devălmăşie cu toţi preoţii care slujesc în Bisericile ortodoxe din România, fără dovezi şi fără teama de viaţa de apoi.

În urmă cu o zi, Traian Băsescu a declarat  că partidele politice încearcă implicarea preoţilor în campania electorală, iar Patriarhul Daniel are nevoie de bani pentru Catedrala Mântuirii Neamului.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close