Antena 3 CNN Actualitate David Popovici și colegii săi, felicitaţi la Palatul Elisabeta

David Popovici și colegii săi, felicitaţi la Palatul Elisabeta

Campionii natației românești din acest an au fost primiți, astăzi, la Palatul Elisabeta de către Majestatea Sa Margareta şi Alteța Sa Regală Principele Radu.

David Popovici și colegii săi, felicitaţi la Palatul Elisabeta
Sursa foto: Facebook Familia Regala a Romaniei
de Claudia Popovici    |    10 Oct 2022   •   16:58

La ceremonie au participat sportivii medaliați în 2022 și oficiali ai Federației Naționale de Natație și Pentatlon Modern.

„Anul 2022 a fost unul excelent pentru natația românească, iar laudele la adresa sportivilor și antrenorilor nu contenesc.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Luni la prânz, Majestatea Sa Margareta şi Alteța Sa Regală Principele Radu i-au felicitat pe înotătorii și săritorii în apă români medaliați la cele mai importante competiții internaționale în acest an și le-au urat mult succes la concursurile ce vor urma”, precizează comunicatul federației.

Au fost prezenți la evenimentul de la palatul Elisabeta sportivii David Popovici, Vlad Stancu, Patrick Dinu, Ștefan Cozma, Alexandru Constantinescu, Anastasia Bako, Constantin Popovici, antrenorii Adrian Rădulescu, Dragoș Luscan, Iulia Becheru, Răzvan Florea, Ovidiu Galeru, Bogdan Stroe și Valentin Grigoraș (preparator fizic).

De asemenea, Federația Română de Natație și Pentatlon Modern a fost reprezentată de către Camelia Potec (președinte), Matei Giurcăneanu (secretar general), Andreea Frigioiu (secretar federal) și Silviu Anastase (antrenor federal înot).

×
Subiecte în articol: David Popovici Palatul Elisabeta natație
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close