Antena 3 CNN Actualitate De ce l-a ales fiica lui Bercea Mondial pe Mircea Băsescu drept naş

De ce l-a ales fiica lui Bercea Mondial pe Mircea Băsescu drept naş

De ce l-a ales fiica lui Bercea Mondial pe Mircea Băsescu drept naş
de M.Z.    |    19 Iun 2014   •   19:04

Fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, a povestit, joi, că era în relaţii bune cu Mircea Băsescu, iar vestea că fratele preşedintelui îi va boteza copilul a venit de la tatăl ei şi de la Marian Căpăţână.

 
Întrebată de ce l-a ales naş pe Mircea Băsescu, pe care îl cunoaştea de puţin timp atunci când acesta i-a creştinat fetiţa, "Formaţia" a clarificat:
 
"Tata (Bercea Mondial - n.r.) a vorbit cu Mircea (Mircea Băsescu - n.r.) şi cu Marian (Marian Căpăţână - intermediarul afacerii - n.r.) şi doar mi-a spus că o să-mi boteze Mircea Băsescu. (...) Doar nu l-am luat noi pentru afaceri", a explicat Izaura Anghel, joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
Fiica lui Bercea a spus că avea o relaţie apropiată cu fratele preşedintelui ţării.
 
"Mergeam la el acasă, mâncam, beam, petreceam ziua fiicei mele la el de fiecare dată, n-aveam nicio ceartă", a mai spus "Formaţia".

Stolojan nu ne e naş

În ceea ce priveşte informaţiile care circulă în presă, potrivit cărora Theodor Stolojan ar fi un alt naş al familiei Bercea, Izaura Anghel a spus că acest lucru nu este adevărat.
 
"Domnul Stolojan nu ne-a botezat, nu ne-a cununat pe nimeni. El nu ne-a botezat nici un copil", a clarificat fiica lui Bercea Mondial, "Formaţia".

VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close