Antena 3 CNN Actualitate De ce nu a dat Iohannis mâna cu Gabriela Firea la recepția de la Cotroceni

De ce nu a dat Iohannis mâna cu Gabriela Firea la recepția de la Cotroceni

De ce nu a dat Iohannis mâna cu Gabriela Firea la recepția de la Cotroceni
09 Mai 2018   •   16:56

O recepție de Ziua Europei oferită de Administrația Prezidențială a avut loc miercuri la Palatul Controceni.

La eveniment au participat șeful PSD, Liviu Dragnea, și premierul Viorica Dăncilă.

Și primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost prezentă, însă, pentru că nu a fost văzută de Klaus Iohannis, după ce a fost mutată de cei de la protocol de lângă echipa guvernamentală, nu a mai avut ocazia să dea mâna cu șeful statului.

"Doar Dumnezeu știe ce s-a întâmplat. La un moment dat, o domnișoară a insistat foarte mult să nu rămân lângă doamna prim-ministru, pentru că în acea zonă sunt doar miniștri. Atât doamna ministru Carmen Dan, cât și doamna ministru Olguța Vasilescu au insista să rămân alături de domniile lor, subliniind că sunt al doilea om din țară ca număr de voturi, reprezint Capitala României și pot să rămân în zona guvernamentală fără a împieta imaginea Guvernului, ci dimpotrivă. Au venit din nou cavalerul și domnișoara de la protocol insistând să mă deplasez din acea zonă și să merg în cealaltă parte, spunând că voi fi tot în primul rând, alături de șefii instituțiilor centrale", a povestit Gabriela Firea, la Antena 3.

Pentru nu a crea o dispută, Gabriela Firea și-a schimbat locul, însă nu și-a regăsit numele pe bilețelele aflate în noua zonă.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Klaus Iohannis
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close