Antena 3 CNN Actualitate De ce s-a aruncat în gol Andrada, studenta eminentă din Oradea. După 10 ore de audieri, iubitul ei a spus totul

De ce s-a aruncat în gol Andrada, studenta eminentă din Oradea. După 10 ore de audieri, iubitul ei a spus totul

De ce s-a aruncat în gol Andrada, studenta eminentă din Oradea. După 10 ore de audieri, iubitul ei a spus totul
Sursa foto: sursa: Facebook
03 Iul 2017   •   11:58

Vestea că Andrada, o tânără fostă olimpică, studentă la Facultatea de Medicină din Oradea s-a sinucis i-a uimit și întristat totodată pe toți cei din jur, scrie A1.ro.

Iubitul Andradei Puţina a fost audiat de poliţişti mai multe ore. Valentin Lăpuşcă, iubitul fetei, studenta care, sâmbătă dimineaţa, s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din centrul Oradei le-a spus oamenilor legii că fata a clacat în momentul în care și-a pierdut telefonul. Desigur, este doar o ipoteză, iar anchetatorii urmează să stabilească adevărul.

Tânărul a povestit polițiștilor că vineri noaptea, bărbatul şi studenta în vârstă de 21 de ani au petrecut împreună într-un club unde fetei i-ar fi dispărut telefonul, iar apoi s-au întors în apartamentul în care tânăra locuia cu chirie.

După ce a ajuns acasă, Andrada şi-ar fi dat seama că nu mai are telefonul şi acest lucru ar fi scos-o din minţi, devenind de-a dreptul disperată şi spunând că dispariţia acestuia însemna finalul carierei ei de medic.

Apoi, fără să spună nimic, îmbrăcată doar în lenjerie intimă, tânăra s-a urcat pe fereastra bucătăriei, de unde s-a aruncat în gol.

Andrada Puţina era studentă a Facultăţii de Medicină şi Farmacie Oradea, fiind în anul I la specializarea Medicină Generală şi anul II la Medicină Dentară. Tânăra a absolvit liceul cu media 10, fiind olimpică de-a lungul anilor la mai multe materii.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close