Antena 3 CNN Actualitate Declaraţia Elenei Udrea, în timp ce ieşea cu mâinile-n CĂTUŞE din sediul DNA: "Îi poţi pune cătuşe lui Udrea, dar nu poţi pune CĂTUŞE ADEVĂRULUI"

Declaraţia Elenei Udrea, în timp ce ieşea cu mâinile-n CĂTUŞE din sediul DNA: "Îi poţi pune cătuşe lui Udrea, dar nu poţi pune CĂTUŞE ADEVĂRULUI"

Declaraţia Elenei Udrea, în timp ce ieşea cu mâinile-n CĂTUŞE din sediul DNA: "Îi poţi pune cătuşe lui Udrea, dar nu poţi pune CĂTUŞE ADEVĂRULUI"
de O.P.    |    11 Feb 2015   •   05:31

 Epopeea Elenei Udrea la DNA s-a terminat în cătuşe, târziu în noapte.  După 11 ore petrecute în sediul DNA, timp în care a studiat acuzaţiile care i se aduc şi a fost audiată, Elena Udrea a fost reţinută pentru 24 de ore, în dosarul Microsoft. 

Fostul ministru şi-a petrecut noaptea în arestul Poliţiei Capitalei, urmând ca astăzi să fie prezentată judecătorilor de la instanţa supremă cu propunere de arestarea preventivă.

"Îi poţi pune cătuşe Elenei Udrea, dar nu poţi pune cătuşe adevărului. Vreţi să mergeţi cu mine?", a declarat Udrea.

Elena Udrea a plecat de la sediul DNA flancată de opt jandarmi, care au ajutat-o să treacă printre jurnalişti şi să urce în maşina poliţiei.

Preferata fostului preşedinte Băsescu a fost condusă apoi la Arestul Central al Capitalei, acolo unde şi-a petrecut noaptea.

Deşi la ieşirea din sediul central al DNA Udrea avea cătuşe la mâini, câteva minute mai târziu, când a ajuns la Arestul Capitalei, fosta blondă de la Cotroceni a coborât cu mâinile libere din maşină.

Potrivit unui comunicat DNA, Elena Udrea a fost reţinută pentru 24 de ore în dosarul Microsoft, în care este învinuită de mai multe infracţiuni, între care trafic de influenţă şi spălare de bani.

Udrea va fi prezentată în cursul zilei de astăzi judecătorilor de la instanţa supremă cu propunere de arestare preventivă în dosarul Microsoft.


×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close