Antena 3 CNN Actualitate "Noi suntem curaţi în faţa Domnului" | Primele declaraţii ale lui Stere Halep, după ce fiica sa a fost suspendată pe patru ani

"Noi suntem curaţi în faţa Domnului" | Primele declaraţii ale lui Stere Halep, după ce fiica sa a fost suspendată pe patru ani

Stere Halep a avut o primă reacţie după ce ITIA a anunţat suspendarea Simonei Halep pe o perioadă de patru ani pentru încălcarea programului anti-doping.

Collage Maker-13-Sep-2023-10-04-AM-9525
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Sep 2023   •   10:29

Vestea că Simona Halep rămâne în continuare în afara scenei tenisului profesionist a întristat milioane de fani din ţară şi de peste hotare. 

Stere Halep şi-a exprimat şi el dezamăgirea cu privire la decizia Agenţiei Internaţionale de Integritate a Tenisului (ITIA).  

"100 de ani să îi dea suspendare nu putem să recunoaştem aşa ceva... Că vor unii să o scoată vinovată asta e treaba lor.

Dacă lucrurile merg în felul ăsta, păcat mare pentru toţi sportivii cărora li se poate întâmpla aşa ceva. 

Legea internaţională trebuie să facă ceva pentru aceşti oameni. ", a declarat tatăl Simonei Halep pentru Antena 3 CNN.  

Citeşte şi: Câți bani trebuie să returneze Simona Halep, dacă suspendarea pentru dopaj, de patru ani, va fi menținută

El a confirmat totodată că tenismena va contesta decizia ITIA şi a mai spus că fiica sa are o stare de spirit foarte bună.

"Noi suntem curaţi în faţa Domnului şi atât", a concluzionat Stere Halep.

Simona Halep a fost judecată pentru două acuzaţii de dopaj, una referindu-se la substanţa roxadustat, depistată în timpul unui test de rutină efectuat la US Open 2022, iar cea de-a doua având legătură cu paşaportul biologic (ABP) al campioanei românce.

 

 

×
Subiecte în articol: Stere Halep Simona Halep
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close