Antena 3 Actualitate Depozitul din Popești-Leordeni care a ars duminică nu are autorizație de securitate la incendiu

Depozitul din Popești-Leordeni care a ars duminică nu are autorizație de securitate la incendiu

de Adelina Miron    |    06 Dec 2021   •   10:17
Depozitul din Popești-Leordeni care a ars duminică nu are autorizație de securitate la incendiu
Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

Depozitul de materiale reciclabile care a luat foc duminică dimineața în Popești-Leordeni nu are autorizație de securitate la incendiu.

Firma „se încadrează în categoria celor care necesită autorizație pentru corpul de clădire afectat de incendiu”, a transmis, pentru Libertatea, locotenent-colonel Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București-Ilfov.

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică dimineață, la un depozit de materiale reciclabile situat în apropierea Bucureștiului, în Popești-Leordeni.

Alarma a fost dată în jurul orei 6 şi 10 minute. 7 angajaţi care se aflau în hală au încercat să stingă focul, în zadar însă. Flăcări uriaşe, chiar de 6 metri înălţime, au cuprins imediat clădirea.

După incendiu, fumul negru şi dens a acoperit întreaga zonă, locuitorii au fost avertizaţi printr-un mesaj RO-Alert, iar garda de mediu a anunţat verificări.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Popesti Leordeni

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close