Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii în cazul primarului din Teleorman, care ar fi abuzat o fată de 17 ani: "Mi-a spus că dacă depune plângere o să mă amendeze"

Noi detalii în cazul primarului din Teleorman, care ar fi abuzat o fată de 17 ani: "Mi-a spus că dacă depune plângere o să mă amendeze"

Iubitul fetei de 17 ani, care a fost agresată de primarul din comuna Botoroaga, județul Teleorman, spune că a fost chemat de poliție să dea declarații abia marți, după ce a apărut la televizor.

de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Sep 2023   •   15:50

Agresiunea a avut loc la sfârșitul lunii august.

Iubitul fetei de 17 ani spune că primarul s-a oprit în dreptul ei și s-a oferit să o ducă cu mașina în satul următor.

Doar că bărbatul de 60 de ani a oprit la primărie. Acolo a convins-o să îl urmeze, iar înăuntru a început să o atingă pe picior.

Ar fi îmbrățișat-o și ar fi încercat să o sărute cu forța.

Citește și: "Iub, vino! M-a luat primarul..." | Mărturia fetei de 17 ani căreia edilul din Teleorman i-a făcut avansuri indecente | Iubitul ei a sunat la 112

"Iub, vino la Botoroaga. M-a luat primarul... Vrea să mă pupe...", este mesajul trimis de tânără iubitului ei.

Imediat tânărul a luat decizia de a suna la 112, apoi a mers la primar ca să îi ceară socoteală. Acolo, în loc de explicații a primit o serie de amenințări.

"Mi-a spus direct că dacă prietena mea depune plângere o să mă amendeze. Era ora 19:20 seara adică Primăria trebuia să fie închisă", a mai spus iubitul fetei.

Primarul localității din Teleorman a fost reținut pentru agresiune sexuală

"M-au sunat dacă pot să mă duc până la Alexandria și i-am întrebat de ce, iar ei mi-au spus că vor să dau și eu o declarație, mai exact cu cele întâmplate atunci când am sunat la 112, cum s-au comportat cei doi polițiști care au venit.

Mi-au spus că modul de agresiune nu prea îi interesează pe ei, mai mult modul când a venit domnul primar, după ce eu am terminat de vorbit la 112, a venit primarul, fiind înștiințat că eu am sunat.

Polițiștii au venit după 30 de minute.

Adică a venit primarul la 3 minute și nu au venit polițiștii", a spus iubitul adolescentei.

×
Subiecte în articol: Teleorman tânără agresată primar
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close