Antena 3 CNN Actualitate Deținuții din Penitenciarul Craiova abia îl așteaptă pe Dincă. Ce mesaj îi transmit monstrului din Caracal

Deținuții din Penitenciarul Craiova abia îl așteaptă pe Dincă. Ce mesaj îi transmit monstrului din Caracal

Gheorghe Dincă este acuzat de comiterea a 8 infracţiuni şi urmează să părăsească arestul central al Poliţiei Capitalei.

Deținuții din Penitenciarul Craiova abia îl așteaptă pe Dincă. Ce mesaj îi transmit monstrului din Caracal
Sursa foto: foto: captura Antena 3
15 Ian 2020   •   17:19

Imediat ce magistraţii de la Tribunalul Olt vor primi dosarul, vor decide dacă menţin sau nu măsura arestării în cazul inculpatului. Dincă îşi începe viaţa de penitenciar în câteva zile.

Transferul se va realiza în dimineaţa zilei de joi, 16 ianuarie. Mai întâi Dincă va fi dus în arestul poliţiei Slatina, după care va fi transferat din arestul IPJ Olt la Penitenciarul Craiova, acolo unde deţinuţii deja ştiu că trebuie să sosească.

De cele mai multe ori, deţinuţii încarceraţi pentru viol au parte de altceva. Să vină, va avea un tratament special", au transmis mai mulţi deţinuţi. U

nii dintre deţinuţi chiar i-au trimis scrisori din închisoare mamei Luizei şi au spus că şi ei cred că Dincă face parte dintr-o reţea de traficanţi de persoane.

Fără îndoială, asta îl sperie pe Dincă, spun cei care îl cunosc. „Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât”, au spus surse din cadrul anchetei atunci când Dincă a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava, potrivit Adevărul.

 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close