Dezvăluire-șoc despre șeful Poliției Olt. Unde se afla acesta când Alexandra era omorâtă

26 Iul 2019   •   22:44
Dezvăluire-șoc despre șeful Poliției Olt. Unde se afla acesta când Alexandra era omorâtă

Comisarul șef Cristian Voiculescu, care conduce Inspectoratul de Poliție Județean Olt, a fost numit în funcție, „prin împuternicire”, în 31 martie 2019, la doar cinci luni după ce picase, deși era singurul candidat, concursul pentru ocuparea aceluiași post, scrie Hotnews.

Inspectoratul Județean Olt asigură coordonarea polițiștilor care au intervenit în tragedia de la Caracal, unde echipa de intervenție a acționat la aproape cinci ore după ce se „stabilise locația ucigașului”, după cum a precizat vineri seara procurorul general Bogdan Licu.

Cristian Voiculescu se afla în concediu în momentul în care a izbucnit scandalul de la Caracal, după cum au precizat pentru HotNews surse autorizate.

„Comisarul şef Cristian Voiculescu a mai ocupat funcţia de şef al IPJ Olt după ce, în octombrie 2017, i-a luat locul lui Cătălin Florescu, plecat în fruntea Şcolii de Perfecţionare a Poliţiştilor Slatina. A revenit pe postul de adjunct al IPJ Olt în aprilie 2018, când comisarul şef Ionuţ Sîrbu a fost numit şef al inspectoratului, însă a picat concursul pentru acest post din urmă, deşi era singurul candidat. Atunci, Voiculescu a revenit în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, de unde a plecat în momentul promovării”, după cum scrie realitateadeolt.net.

Citiți și Șeful Poliției Române, explicații în privința modului în care s-a acționat pentru salvarea fetei din Caracal: „Poliția putea intra în locuință și fără mandat”

Mărturia unei foste angajate a bărbatului bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal. „Mi-a spus că îmi dă bani să mă culc cu el. Îi plăceau filmele de groază”

Noi dezvăluiri șocante despre mecanicul auto din Caracal. Ce spune o femeie care a lucrat ca bucătăreasă pentru el

Poliția, despre cazul fetelor dispărute din Caracal: Fata a sunat și a spus că se află într-o curte cu mulți câini

Gheorghe Dincă, bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal, era divorțat și locuia singur

Mihaela Luiza Melencu a fost văzută ultima dată în timp ce era luată la ocazie. „Parcă a înghiţit-o pământul”, spunea mama ei

Cele două fete dispărute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. Alexandra avea 15 ani, era cuminte şi nu umbla în anturaje dubioase

Ultimele cuvinte ale Alexandrei, fata de 15 ani măcelărită în Olt: „Mă aflu într-o casă veche, are doi câini-lup...”

Parteneri
x close