Dezvăluire uriașă. O tenismenă îndrăgită de români l-a dat gata pe Donald Trump. ''Este cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată în viaţa mea''

de D.G.    |    10 Noi 2016   •   21:43
Dezvăluire uriașă. O tenismenă îndrăgită de români l-a dat gata pe Donald Trump. ''Este cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată în viaţa mea'' foto: Agerpres

Donald Trump are o slăbiciune pentru tenismena Ana Ivanovic, soţia lui Bastian Schweinsteiger şi prietenă bună cu Sorana Cîrstea. Noul preşedinte al Statelor Unite a declarat că Ana este cea mai frumoasă femeie pe care a văzut-o, scrie prosport.ro.

Donald Trump a sfidat sondajele şi a reuşit să ajungă în cea mai importantă funcţie din SUA. Cu un discurs sexist şi rasist, miliardarul american a reuşit să-i convingă pe americani că el este soluţia cea bună, în locul lui Hillary Clinton. În ciuda discursului, Donald Trump are o slăbiciune pentru sexul frumos.

Trump, 70 de ani, este la a treia căsnicie şi din 1998 cu frumoasa Melania, fost fotomodel, născută în Slovenia, care este cu 24 de ani mai tânără decât el. Însă preşedintele SUA are altă opţiune când vine vorba despre cea mai frumoasă femeie din lume. În urmă cu trei ani, la o întâlnire cu Ivica Dacic, premierul Serbiei, Trump a afirmat că a rămas fermecat de cum arată Ana Ivanovic:

”Este cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată în viaţa mea. Pur şi simplu este cea mai frumoasă”, a spus Donald Trump, potrivit The Sun.

foto: Agerpres

x close