Antena 3 Actualitate Dezvăluiri cutremurătoare! Cum de poate scăpa Gheorghe Dincă de acuzaţia de omor

Dezvăluiri cutremurătoare! Cum de poate scăpa Gheorghe Dincă de acuzaţia de omor

31 Ian 2020   •   19:06
Dezvăluiri cutremurătoare! Cum de poate scăpa Gheorghe Dincă de acuzaţia de omor

Nu de puţine ori s-a spus că Gheorghe Dincă poate scăpa de acuzaţia de omor. După ce Alexandru Cumpănaşu a depus la Parchetul General o plângere penală pe numele medicului care a emis actul constatator de deces în cazul Alexandrei, au ieşit la iveală în spaţiul public mai multe greşeli.

La scurt timp după ce rechizitoriul a ajuns în spaţiul public, Alexandru Cumpănaşu a depus la Parchetul General plângere împotriva medicului legist care a eliberat actul de deces al Alexandrei Măceşanu.

Legal, un astfel de document nu ar fi putut fi eliberat în baza probelor anunţate până în prezent pentru că, spune medicul legist Gheorghe Alexandrescu, „aştept să văd marea gafă cu iz penal a eliberării unui <> unor persoane dispărute, doar în baza pierderii unor dinţi. Şi totuşi de ce nu ar muri un om după pierderea chiar numai a unui dinte, însă doar în anumite condiţii şi circumstanţe bine precizate, ce pot explica ştiinţific decesul prin factori implicaţi în tanatogeneză”.

Continuarea aici.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close