Antena 3 CNN Actualitate Dincolo de Ştiri. Raed Arafat, despre "spitalul groazei" din Ploieşti

Dincolo de Ştiri. Raed Arafat, despre "spitalul groazei" din Ploieşti

Dincolo de Ştiri. Raed Arafat, despre "spitalul groazei" din Ploieşti
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Dec 2013   •   20:12
Doctorul Raed Arafat a fost invitatul Cristinei Ţopescu în emisiunea "Dincolo de Ştiri" şi a explicat, în contextul discuţiei despre "spitalul groazei" din Ploieşti, că România a mai trecut printr-un episod asemănător în urmă cu 20 de ani ani, când, de la un instrument resterilizat a fost introdus virusul HIV în spitale.
 
"Când vine inspecţia sanitară de stat, sunt lucruri de la care nu se face rabat. Unde este problema aici - de ce managerul nu a ascultat-o pe doamna doctor şi de ce a durat atât ca să aflăm de o situaţie de această manieră. Să resterilizezi un material care nu este autorizat la resterilizare este greşit", a explicat Arafat
 
"Măsurile care s-au luat erau normale, pentru managementul care exista. Acum am acolo o conducere la spital, am medici care alcătuiesc soluţia de viitor a spitalului. Trebuie să stea împreună şi să găsească o soluţie. Îi susţin, la fel ca şi Consiliul Judeţean. Soluţiile trebuie identificate alături de conducerea spitalului. Trebuie cineva să analizeze în adâncime aceste probleme grave şi să le rezolvăm."
 

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close