Antena 3 CNN Actualitate Director adjunct de la Drumuri şi Poduri Craiova, acuzat că a furat sute de tone de materiale pentru a-şi face drum spre terenul său

Director adjunct de la Drumuri şi Poduri Craiova, acuzat că a furat sute de tone de materiale pentru a-şi face drum spre terenul său

Directorul adjunct de la Regionala de Drumuri şi Poduri Craiova este acuzat că a furat sute de tone de materiale pentru a-şi amenaja un drum, care duce spre terenul său. Acuzaţiile vin chiar din partea unui subaltern, mai exact şeful de la Încasări. Totul vine la scurt timp după ce directorul general al companiei a fost arestat pentru că s-a folosit de o diplomă falsă la angajare.

Director adjunct de la Drumuri şi Poduri Craiova, acuzat că a furat sute de tone de materiale pentru a-şi face drum spre terenul său
Sursa foto: impact.ro
de Mia Lungu    |    16 Iul 2021   •   10:58

Şeful Serviciului Încasări, Venituri și Roviniete, din cadrul Regionalei de Drumuri şi Poduri Craiova, povesteşte că, de ceva timp, directorul adjunct s-a folosit de materialele companiei pentru a-şi moderniza drumul către un teren pe care-l are în localitatea doljeană Ghercești.

"Directorul adjunct de Întreținere, domnul Dobre Marius Florinel, a sustrat de la regională material frezat pe care l-a pus în operă cu utilajele regionalei.", spune Claudiu Tutulan, șef serviciu Întreținere DRDP Dolj.

În total, directorul ar fi furat 600 de tone de asfalt frezat.

"Este vorba de sute de tone de material frezat care, în loc să avem drumuri naționale cu acostamente, puse în aplicare, noi venim și îl punem pe proprietățile private ale șefilor.", a adăugat Claudiu Tutulan.

Angajatul spune că în momentul în care şeful său a aflat că i-a făcut plângere, directorul adjunct a încercat să-l dea afară din companie.

"Când a aflat că am sesizat aceste aspecte, domnul Dobre a dat o decizie dumnealui, s-a pus președinte, să mă cerceteze pe mine pentru așa zise fapte pe care le întruchipează dumnealui, a intrunit o comisie de cercetare."

În schimb, directorul adjunct al companiei neagă aceste fapte şi susţine că terenul nici măcar nu-i aparţine.

"Eu nu am niciun teren amenajat cu absolut nimic.", a declarat Marius Florin Dobre, director de întreţinere DRDP Craiova.

Corpul de Control al CNAIR a pornit o anchetă în acest caz.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close