Antena 3 Actualitate Directorul general de la Aeroportul Kogălniceanu, acuzat că măsluieşte concursurile de angajare

Directorul general de la Aeroportul Kogălniceanu, acuzat că măsluieşte concursurile de angajare

de Antena3.ro    |    09 Mar 2011   •   19:56
Directorul general de la Aeroportul Kogălniceanu, acuzat că măsluieşte concursurile de angajare
Sursa foto: Foto: ziuaconstanta.ro

Liderul de sindicat de la Aeroportul Kogălniceanu a fost dat afară de directorul general, Ionel Manafu, după ce a refuzat să dea o notă mare de angajare unei pile a acestuia, a declarat sindicalistul, miercuri seară, în emisiunea "La ordinea zilei", de la Antena3.

"Mai întâi, s-a amânat concursul pentru angajare, pentru că directorul nu apucase să pună mâna pe subiecte. Concursul s-a dat a doua zi. După testare, relaţia domnului director Manafu a depus o contestaţie, iar eu am fost solicitat să corectez aceeaşi lucrare. Am refuzat", a declarat liderul sindical de la Aeroportul Kogălniceanu, Emanuel Roiu.

Ulterior, sindicalistul a plecat în concediu, dar spune că a fost chemat din concediu să semneze desfacerea contractului de muncă.

Emanule Roiu mai adaugă că are o înregistrare cu şeful său, directorul general al Aeroportului Kogălniceanu, Ionel Manafu. "L-am înregistrat după ce am făcut mai multe sesizări la Ministerul Transporturilor", a declarat Roiu.

Potrivit acestuia, "pila" şefului său trebuia angajată la aeroport pe postul de pompier. "Din câte reţin, meseria lui era ospătar. Avea o diplomă care i-ar fi permis să fie pompier, dar pentru asta trebuia să ia şi examenul", a precizat liderul de sindicat Roiu.

 


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close