Antena 3 CNN Actualitate Directorul general de la Aeroportul Kogălniceanu, acuzat că măsluieşte concursurile de angajare

Directorul general de la Aeroportul Kogălniceanu, acuzat că măsluieşte concursurile de angajare

Directorul general de la Aeroportul Kogălniceanu, acuzat că măsluieşte concursurile de angajare
Sursa foto: Foto: ziuaconstanta.ro
09 Mar 2011   •   19:56

Liderul de sindicat de la Aeroportul Kogălniceanu a fost dat afară de directorul general, Ionel Manafu, după ce a refuzat să dea o notă mare de angajare unei pile a acestuia, a declarat sindicalistul, miercuri seară, în emisiunea "La ordinea zilei", de la Antena3.

"Mai întâi, s-a amânat concursul pentru angajare, pentru că directorul nu apucase să pună mâna pe subiecte. Concursul s-a dat a doua zi. După testare, relaţia domnului director Manafu a depus o contestaţie, iar eu am fost solicitat să corectez aceeaşi lucrare. Am refuzat", a declarat liderul sindical de la Aeroportul Kogălniceanu, Emanuel Roiu.

Ulterior, sindicalistul a plecat în concediu, dar spune că a fost chemat din concediu să semneze desfacerea contractului de muncă.

Emanule Roiu mai adaugă că are o înregistrare cu şeful său, directorul general al Aeroportului Kogălniceanu, Ionel Manafu. "L-am înregistrat după ce am făcut mai multe sesizări la Ministerul Transporturilor", a declarat Roiu.

Potrivit acestuia, "pila" şefului său trebuia angajată la aeroport pe postul de pompier. "Din câte reţin, meseria lui era ospătar. Avea o diplomă care i-ar fi permis să fie pompier, dar pentru asta trebuia să ia şi examenul", a precizat liderul de sindicat Roiu.

 


×
Subiecte în articol: lider sindical
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close