DNA a clasat o faptă de trafic de influență ce o viza pe Elena Udrea, în dosarul Microsoft

21 Mai 2020   •   19:18
DNA a clasat o faptă de trafic de influență ce o viza pe Elena Udrea, în dosarul Microsoft hepta

DNA a decis clasarea unei fapte de trafic de influență de care era acuzată Elena Udrea, despre care spune că nu a putut fi probată, în dosarul Microsoft.

Șeful Direcției Naționale Anticorupție, Crin Bologa, anunță că noul procuror de caz al dosarului Microsoft a dispus clasarea pentru o faptă de trafic de influență ce nu a putut fi probată.

"S-a ajuns la concluzia că o faptă de trafic de influenţă, una singură, pe care s-a pronunțat clasarea, nu poate fi probată, nu poate fi dovedită. Procurorul şi-a asumat această soluţie, pe care a însuşit-o şi a fost de acord şi procurorul ierarhic superior, studiind la rândul său cauza după ce s-a dat soluția de clasare”, a afirmat șeful DNA, într-o conferință de presă.

El a mai declarat că DNA își asumă dosarele instrumentate şi soluţiile atunci când are şi argumentele. "Nu voi comenta dosarul cu privire la care fosta noastră colegă a propus amumite măsuri, doar pot să afirm că soluţia de clasare a fost verificată. Procurorul de caz a argumentat convingător soluţia de clasare”, a comentat procurorul șef al DNA.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close