Antena 3 CNN Actualitate Doi şoferi români au jucat cărţi pe şosea pentru a-i opri pe alţi şoferi care încercau să depăşeacă coloana, în Vama Giurgiu

Doi şoferi români au jucat cărţi pe şosea pentru a-i opri pe alţi şoferi care încercau să depăşeacă coloana, în Vama Giurgiu

Doi şoferi români au jucat cărţi pe şosea, pe contrasens, în Vama Giurgiu, pentru a-i opri pe alţi şoferi care încercau să sară peste rând pentru a intra mai repede în ţară.

Doi şoferi români au jucat cărţi pe şosea pentru a-i opri pe alţi şoferi care încercau să depăşeacă coloana, în Vama Giurgiu
Sursa foto: TikTok | madalinaandreea03
de Cătălina Buzoianu    |    01 Sep 2021   •   11:54

Cei doi şoferi au găsit o metodă inedită pentru a-i opri pe şoferii care încercau să depăşească pe contrasens întreaga coloană de maşini oprite în vama de la Giurgiu.

Din cauza faptului că Bulgaria a intrat pe lista galbenă, dar şi a numărului foarte mare de români care se întorc din concediu, cozile de maşini s-au întins, în ultimele zile, pe mai mulţi kilometri, în majoritatea vămilor din sudul României, la graniţa cu Bulgaria.

Sunt mulţi români nevaccinaţi şi fără teste PCR, motiv pentru care autorităţile trebuie să îi plaseze în carantină, iar întocmirea dosarului de carantină durează cel puţin 15 minute pentru fiecare.

Astfel, cozile s-au întins pe mai mulţi kilometri, timpii de aşteptare fiind de peste două ore.

Totuşi, unii dintre şoferi au crezut că pot sări peste rând şi au încercat să depăşească pe contrasens.

Doi şoferi români, care aşteptau în coloană la intrarea în ţară, în Vama Giurgiu, au găsit o metodă inedită pentru a-l opri pe un alt şofer care încerca să depăşească pe contrasens.

Cei doi au scos un pachet de cărţi şi s-au aşezat pe şosea, pe contrasens, pentru a-l opri să sară peste rând.

O tânără, aflată în zonă, a filmat întreaga scenă şi a postat imaginile pe TikTok, acolo unde clipul a devenit viral.

×
Subiecte în articol: vama giurgiu
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close