Antena 3 CNN Actualitate Doi tineri din Constanţa au smuls gardul unui loc de joacă pentru a-l pune la ei la curte

Doi tineri din Constanţa au smuls gardul unui loc de joacă pentru a-l pune la ei la curte

Doi tineri, mutați recent la o casă din cartierul KM 4-5 din Constanța, aveau în plan renovarea noii locuințe. În căutare de soluții “ieftine”, au pus ochii pe gardul din fier care împrejmuia un loc de joacă din apropiere. Fără nicio reținere, l-au smuls din pământ și l-au dus la ei acasă.

Doi tineri din Constanţa au smuls gardul unui loc de joacă pentru a-l pune la ei la curte
Sursa foto: Sursa foto: Facebook Primaria Constanța
de Claudia Popovici    |    05 Oct 2020   •   21:00

Localnicii din cartierul KM 4-5 din Constanța sunt revoltați de gestul celor doi tineri care au ales să vandalizeze locul de joacă.

Ei au smuls, pur şi simplu, gardul metalic care împrejmuia un loc de joacă din apropierea casei lor și l-au dus la ei în curte.

Contrariaţi de gestul noilor vecini, oamenii au sunat la 112 şi au cerut ajutorul poliţiei. Un echipaj a intervenit în scurt timp şi i-a identificat rapid pe vandali.

Gardul a fost recuperat și cei doi indivizi au fost duşi la secţie pentru declaraţii, ei fiind acuzați de furt și distrugere.

Primăria Constanța face apel la cetățeni să semnaleze toate infracțiunile de acest tip, care afectează comunitatea

”Vă rugăm să semnalați aceste fapte antisociale care ne afectează pe toți la numărul de telefon 0241.484205 sau 0799.606142 (WhatsApp)- Direcția Generală Poliția Locală.”, precizează Biroul de Presă al Primăriei municipiului Constanța.

×
Subiecte în articol: Constanța
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close