Antena 3 CNN Actualitate Doi tineri din Arad au fost arestaţi după ce au încercat să vândă canabis într-un mall

Doi tineri din Arad au fost arestaţi după ce au încercat să vândă canabis într-un mall

Doi tineri din Arad au fost arestaţi după ce au încercat să vândă canabis într-un mall
Sursa foto: Foto: gorjeanul.ro
09 Feb 2012   •   17:28

Doi tineri care au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă 530 de grame de canabis într-un mall din Arad au fost arestaţi, joi, decizia fiind luată de magistraţii Tribunalului Arad, informează Mediafax.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţi Organizate Arad, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au monitorizat, miercuri seară, un grup de patru tineri care participau la o tranzacþie cu droguri, respectiv 530 de grame de canabis.
   
Potrivit anchetatorilor, unul dintre tineri, care este consumator, urma să cumpere marfa contra sumei de aproximativ 20.000 de lei.
   
El s-a întâlnit cu vânzãtorii într-un mall din centrul Aradului, unde a primit canabisul ambalat în pliculeţe, moment în care au intervenit trupele speciale.
   
Sursele citate afirmă că grupul, format din trei bărbaţi şi o femeie, era urmărit de mai mult de o lună, însă s-a aşteptat prinderea în flagrant a celor patru persoane.
   
Tribunalul Arad a emis, joi, mandate de arestare preventivã pentru 30 de zile, pentru trafic de droguri de risc, pe numele a doi dintre tinerii care vindeau canabisul.
   
Celelalte două persoane vor fi cercetate în libertate, însă nu au voie să părăsească localitatea.

×
Subiecte în articol: Arad
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close