Antena 3 CNN Actualitate Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, deschis după accidentul lui Mihai Chirica

Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, deschis după accidentul lui Mihai Chirica

Un dosar penal in rem pentru vătămare corporală din culpă a fost deschis de Poliția Iași, după accidentul rutier în care a fost implicat aseară primarul Mihai Chirica.

Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, deschis după accidentul lui Mihai Chirica
Sursa foto: Antena 3
de M.Z.    |    08 Mar 2020   •   16:32

Din primele informaţii, cel vinovat de accident nu ar fi edilul din Iaşi.

„Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe șoseaua Păcurari, în intersecția cu strada Muntenimii nu ar fi oprit la culoarea roșu a semaforului electric aflat în funcțiune și ar fi pătruns în intersecție intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 48 de ani din Iași (Chirica – n.r.). În urma impactului, trei persoane au fost rănite. (...) În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă", a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Mihai Chirica, prima reacţie după accidentul în care a fost implicat la Iaşi: „Am trecut o cumpănă. Puteam fi în scaunul cu rotile”

Biroul Politic Județean al PNL Iași a votat, sâmbătă, candidatura lui Mihai Chirica la Primăria Iașului. 

După ședință, primarul a participat la prima partidă a meciului de fotbal Poli Iași - Dinamo București, iar la plecare a avut un accident rutier.

Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, a fost implicat într-un grav accident rutier, sâmbătă seară, în zona Moara de Foc din oraș.

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Mihai Chirica accident
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close