Antena 3 CNN Actualitate Dr. Alina Prodan, medic la Spitalul Floreasca: "Cu unii viteji din stradă o să ne revedem în spital"

Dr. Alina Prodan, medic la Spitalul Floreasca: "Cu unii viteji din stradă o să ne revedem în spital"

Regretul de a nu se fi vaccinat vine uneori prea târziu, avertizează medicul Alina Prodan, de la Spitalul Floreasca, iar cu unii dintre cei care ies în stradă la proteste anto-vaccinare ne revedem în spital.

Dr. Alina Prodan, medic la Spitalul Floreasca: "Cu unii viteji din stradă o să ne revedem în spital"
Sursa foto: Antonio Masiello/Getty Images
de Gabriel Dano    |    27 Noi 2021   •   09:06

„Nu există orb mai mare decât cel care nu vrea să vadă! De curiozitate, îmi întreb pacienții nevaccinați de ce nu s-au vaccinat! Răspunsurile sunt de la nu vreau, nu am avut timp, nu știu, mi-e frică (de cine sau ce, nu se știe), până la așa vreau eu sau vor ăștia să ne omoare”, spune medicul Alina Prodan, potrivit RoVaccinare.

Potrivit medicului, acești oameni nu poti fi convinși nici de cifre, nici de statistici sau alte date, și nu este vina lor.

„E a noastră vina, că nu am reușit să realizăm o educație sanitară sănătoasa, iar în momente ca acestea lipsa ei produce dezastre”, este de părere dr.Alina Prodan

Doctorul avertizează că din păcate, aici nu funcționează „treaba cu mai bine mai tarziu decât niciodată”, ci aia cu „regretele vin prea târziu”.

„Și tot din păcate, cu unii viteji din stradă o să ne revedem în spital, dar probabil pentru unii o să fie prea târziu. În fond, toți trebuie să ne asumăm alegerile făcute!”, a mai spus dr. Alina Prodan.

×
Subiecte în articol: RoVaccinare
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close