Antena 3 CNN Actualitate Dr. Monica Pop a dezvăluit de ce nu intră în politică: "Am fost abordată, dar am refuzat politicos şi le-am spus şi de ce"

Dr. Monica Pop a dezvăluit de ce nu intră în politică: "Am fost abordată, dar am refuzat politicos şi le-am spus şi de ce"

Partidele politice au început sezonul de racolări pentru alegerile din 2024. "Am fost abordată de trei ori", spune dr. Monica Pop care a dezvăluit de ce refuză categoric să intre în politică.

Dr. Monica Pop a dezvăluit de ce nu intră în politică: "Am fost abordată, dar am refuzat politicos şi le-am spus şi de ce"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    04 Dec 2022   •   18:16

Partidele politice din România aleg persoane influente din punct de vedere social pentru a le susține campania de la alegerile din 2024.

Este şi cazul medicului oftalmolog Monica Pop, un medic extrem de apreciat care a fost abordat în ultima perioadă de 3 ori de partidele politice.

Iată ce răspuns le-a dat.

"Trei partide au încercat. Ei ceea ce fac, fac bine. Numai că pe mine nu mă interesează politica de niciun fel. Și am spus clar că nu fac. Și vă spun și de ce.

Dr. Monica Pop: "Eu nu o să merg niciodată să spun undeva ceea ce vrea șeful partidului"

Pentru că eu n-o să merg niciodată să spun undeva ceea ce vrea șeful partidului. Vreau să spun ce cred eu, bine sau mai puțin bine, dar vreau să pun părerea mea și nu părerea pe care ți-o impune dacă ești membru unui partid.

Deci ăsta e motivul pentru care nu am să fac politică niciodată și nici nu vreau așa ceva. Și am spus politicos.

Te măgulește într-un fel faptul că cineva are încredere. Sunt partide serioase, partide mari care vor.

Dr. Monica Pop: "Partidele politice trebuie să selecteze cu atenție candidaturile"

Dar, asta trebuia să facă de la început, pentru că eu am văzut niște reprezentanți incredibili.

Nu poți să reprezinți o țară și un partid când ești submediocru și se întâmplă lucrurile astea.

Deci trebuie să aibă foarte mare grijă cu ce membrii propun și mai ales ce membrii propun pentru candidaturi.

Dr. Monica Pop, dezvăluiri de la femeile implicate în politică

Dacă nu sunt de acord cu poziția unui partid și eu sunt în partidul ăla cum fac? Eu știu, membrii foarte serioși de partid care au fost obligați și atunci mai bine nu vorbesc, asta mi-au spus.

A zis nu pot să spun nimica, pentru că nu-s de acord și decât să spun împotrivă, mai bine nu spun nimic. Păi asta e o politică? Şi sunt oameni foarte serioși, femei, de obicei, cu care am discutat", a explicat medicul oftalmolog Monica Pop în emisiunea News Magazin de la Antena 3 CNN. 

×
Subiecte în articol: Dr. Monica Pop alegeri 2024
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close