Antena 3 CNN Actualitate Dragnea despre adoptarea bugetului de stat pe 2019: „În ianuarie, am înţeles”

Dragnea despre adoptarea bugetului de stat pe 2019: „În ianuarie, am înţeles”

Dragnea despre adoptarea bugetului de stat pe 2019: „În ianuarie, am înţeles”
20 Dec 2018   •   18:26

Bugetul de stat pe 2019 ar putea fi adoptat în luna ianuarie a anului viitor, a declarat, joi, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

"În ianuarie, am înţeles. Pentru că a fost acest joc cu CSAT-ul - ia avizul, na avizul. Astăzi, practic, s-a încheiat sesiunea parlamentară în glorie pentru Opoziţie, o mare victorie la moţiunea de cenzură. O să ne consultăm în perioada următoare cu liderii de grupuri parlamentare din Cameră şi Senat, o să vorbesc cu domnul preşedinte Tăriceanu şi să vedem dacă vom convoca o sesiune extraordinară în ianuarie sau nu şi, dacă o vom convoca, cam când să fie", a precizat Dragnea, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă ordonanţa cu măsuri fiscal-bugetare are legătură cu bugetul pe anul viitor, Dragnea a spus că majoritatea prevederilor acestui act normativ influenţează "într-o oarecare măsură".

"Majoritatea prevederilor din această ordonanţă influenţează bugetul pe anul viitor într-o oarecare măsură. Înainte de adoptarea fiecărui proiect de lege pentru bugetul de stat, fiecare Guvern a adoptat o ordonanţă cu măsuri fiscal-bugetare, mai mare sau mai mică", a menţionat Dragnea.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close