x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Liviu Dragnea a dat replică criticilor lui Iohannis: „Niciodată nu l-am vorbit de rău pentru că nu vreau să fie pus într-o situație delicată atunci când are întâlniri cu oficiali străini”

de 17 Mai 2018   •   15:43
Liviu Dragnea a dat replică criticilor lui Iohannis: „Niciodată nu l-am vorbit de rău pentru că nu vreau să fie pus într-o situație delicată atunci când are întâlniri cu oficiali străini” 16
foto- captura Antena 3

Liviu Dragnea îi răspunde lui Klaus Iohannis, după criticile dure lansate la Summitul UE de la Sofia. Şeful PSD spune că-i va transmite un mesaj, însă doar după ce se va întoarce în țară, pentru a nu-l pune într-o situatie delicată în fața oficialilor europeni.

„Eu respect o cutumă, am respectat-o, o respect și o voi respecta în continuare, pe care se vede că dumnealui nu o respectă. Când un oficial român e plecat din țară, eu niciodată nu l-am atacat, niciodată nu l-am vorbit de rău, pentru că nu vreau, indiferent că e adversar politic sau nu, să fie pus într-o situație delicată atunci când are întâlniri cu oficiali străini”, a declarat liderul Camerei Deputaților. 

„După ce se întoarce vă garantez că o să răspund și o să răspund destul de aplicat, nu numai la această afirmație, ci la toate. M-aș fi așteptat să se ocupe acolo și să vorbească despre întâlnirea respectivă și ceea ce are România ca interese”, a continuat Dragnea. 

sati