Antena 3 CNN Actualitate Drama învăţătorilor: Cum arată un fluturaş de salariu redus cu 73% (FOTO)

Drama învăţătorilor: Cum arată un fluturaş de salariu redus cu 73% (FOTO)

Drama învăţătorilor: Cum arată un fluturaş de salariu redus cu 73% (FOTO)
13 Mai 2010   •   12:08
ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE // Sindicaliştii din Educaţie au anunţat miercuri că vor declanşa greva generală în învăţământul universitar şi preuniversitar, din data de 31 mai. Nu mulţi români înţeleg însă drama prin care trec cadrele didactice în ţara noastră.

Astfel, pe www.antena3.ro a sosit un mail, de la fiica unei învăţătoare din Câmpulung Muscel, judeţul Argeş, al cărei salariu a fost redus cu 73% (!). Este vorba despre o învăţătoare care are o vechime de 37 de ani în învăţământ, datorită căreia sute de elevi au învăţat carte.

Şi nu este singura care s-a trezit cu această surpriză neplăcută. Toţi colegii învăţătoarei de la Şcoala Generală nr.2 din Câmpulung Muscel au primit acelaşi salariu, redus cu 73%.

?Cum poţi să mai vorbeşti de Învăţământ, prioritate naţională???", se întreabă fiica învăţătoarei.

?Aceşti guvernanţi (începând cu Preşedintele şi cu Primul Ministru) nu merită să mai fie liberi... ar trebui închişi într-o mănăstire izolată departe de ţara pe care au minţit-o şi umilit-o şi să-şi ispăşească pedeapsa în rugăciune şi umilinţă... poate o să-i ierte Cel de Sus. Şi le-aş acorda un singur drept de libertate, acela de a citi. Şi astfel poate o să-şi aducă aminte de cel (cea) care le-au pus prima dată creionul în mână şi i-au învăţat alfabetul?, scrie fiica învăţătoarei în mail-ul trimis pe adresa redacţiei.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: invatatoare Campulung Muscel
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close