Antena 3 CNN Actualitate DRAMA uriaşă din spatele accidentului din Ungaria, în care au murit CINCI români. Ce au declarat rudele victimelor

DRAMA uriaşă din spatele accidentului din Ungaria, în care au murit CINCI români. Ce au declarat rudele victimelor

DRAMA uriaşă din spatele accidentului din Ungaria, în care au murit CINCI români. Ce au declarat rudele victimelor
de O.P.    |    09 Iun 2014   •   05:30

O familie de români a murit într-un accident grav petrecut pe o şosea din Ungaria. Maşina în care se aflau o fetiţă de doi ani, părinţii şi bunicii ei s-a ciocnit cu un autocar şi a fost izbită apoi din spate de un microbuz înmatriculat în România.

Toţi cei cinci români au murit pe loc. A scăpat cu viaţă fratele fetiţei, care se afla într-o altă maşină. Rudele victimelor spun că nu au bani să îşi aducă morţii acasă.

Nenorocirea s-a petrecut într-o fracţiune de secundă. Maşina în care se aflau o fetiţă de doi ani, amândoi părinţii ei şi bunicii paterni a fost strivită între un autocar şi un microbuz. Românii, care plecaseră în Ungaria de câteva luni să-şi câştige existenţa, au murit pe loc.

Accidentul a avut loc lângă o localitate aflată în apropierea graniţei Ungariei cu România. Din toată familia, a scăpat cu viaţă doar fratele fetiţei, care se afla într-un alt autoturism. Pasagerii din microbuz au avut răni uşoare.

Se pare că accidentul s-ar fi produs din cauză că şoseaua era acoperită de ceaţă, iar şoferul român, care conducea o maşină înmatriculată în Polonia, nu a mai văzut drumul.

Rudele victimelor nu ştiu acum de unde vor face rost de bani ca să-şi aducă morţii acasă.

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close